Menu

Alle mogelijkheden voor u op een rij:

Bij ons kies je de scooter- of bromfietsverzekering die jij wilt. Wij bieden je drie verschillende verzekeringsvormen, alle drie met een supervoordelige premie. Daarnaast zijn er extra dekkingen mogelijk tegen een zéér voordelig tarief

DEKKINGSOVERZICHT BROMFIETSVERZEKERING

WA bromfietsverzekering
Als eigenaar van een motorvoertuig bent u wettelijk verplicht uw brommer/scooter te verzekeren tegen wettelijke aansprakelijkheid (WA). Dit betekent dat u gedekt bent voor schade die uw brommer/scooter aan een ander toebrengt. U bent niet gedekt voor de schade aan uw eigen brommer/scooter bij een ongeval waarbij u de schuldige partij bent of bij schade door een onheil zonder tegenpartij (bijvoorbeeld storm en diefstal). De standaarddekking bedraagt €2.500.000,-.

Diefstal
Er worden veel bromfietsen gestolen. U kunt dit risico bijverzekeren bovenop uw standaard wettelijke aansprakelijkheidsverzekering. Let op: een ART-goedgekeurd is verplicht. Uw bromfietshandelaar weet welke beugel- of kettingsloten ART-goedgekeurd zijn. Bij diefstal bedraagt het eigen risico 20% van de cataloguswaarde.

Datatag / ART sloten
BAE-GROEP voert een actief beleid tegen diefstal van brommers en scooters en werkt daarom nauw samen met Datatag. Datatag levert computerchips (datatags) die op verschillende plaatsen vrijwel onzichtbaar en onverwijderbaar op en in de scooter worden aangebracht. Een gestolen scooter is daardoor gemakkelijk terug te vinden en dus veel minder aantrekkelijk voor dieven. Een Datatag X2 Next Generation systeem kost €135,- inclusief BTW, registratie en inbouwkosten. Het laten aanbrengen van een Datatag systeem in combinatie met een diefstalverzekering loont zeker de moeite, want de diefstalpremie daalt met vele honderden euro's. Vraag naar Datatag bij uw bromfietsdealer of bel de Datatag Infodesk: 0172-418488. Voor meer informatie: http://www.datatag.nlhttp://www.stichtingART.nl


AANVULLENDE MOGELIJKHEDEN
Rechtsbijstand

De bromfietsverzekering van BAE-GROEP is eenvoudig uit te breiden met verhaalservice. In geval van een ongeluk bent u gedekt tegen het verhalen van schade op de tegenpartij als deze daarvoor aansprakelijk is. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om schade aan bromfiets, kleding, bagage of letselschade (deze dekking is uniek). Deze unieke rechtsbijstandsverzekering kost slechts €20,-.

Ongevallenverzekering voor opzittenden
Een ongeluk kan behalve materiële schade ook persoonlijk letsel veroorzaken. Met deze ongevallenverzekering bent u verzekerd van een eenmalige uitkering mocht er sprake zijn van blijvende invaliditeit of overlijden als gevolg van een ongeval. De verzekerde bedragen zijn bij overlijden €2500,- en bij blijvende invaliditeit maximaal €12.500,-. De ongevallenverzekering kost: €15,-.

Contact

BAE-GROEP

Postbus 6140
5600 HC  Eindhoven

Flight Forum 800 (3e etage)
5657 DV  Eindhoven

Telefoon:     040 - 255 08 55

Of uw assurantieadviseur.

Nieuwsbrief